Μόλις βγήκε από το σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Βόλου, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που καραδοκούσαν κρυμμένοι περιμένοντάς τον ένας αλλοδαπός, για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι διακινούσε κοκαΐνη σε χρήστες του νομού Μαγνησίας.

Παρ’ όλο που το σπίτι ήταν «θωρακισμένο» με δυο κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες κατέγραφαν κάθε κίνηση, ο ύποπτος δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο πλαστικά κουτιά που είχαν μέσα 28 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 205,31 γραμμαρίων, ποσότητα άγνωστης λευκής σκόνης βάρους 202 γραμμαρίων που πιθανότατα χρησιμοποιούσε για τη νόθευση της κοκαΐνης και εστάλη για χημική ανάλυση, καθώς και μία ζυγαριά.

Επιπλέον, κατέσχεσαν τις κάμερες για τις οποίες ο αλλοδαπός δεν διέθετε άδεια, αλλά και μετρητά ύψους 3.600 ευρώ από τα παράνομα έσοδά του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: patrastimes.gr