Ο ένας άφησε για λίγο στο σπίτι του το «ντοσιέ» της πολιτικής και η άλλη τις αναζητήσεις για να νυχτοπερπατήσουν στην Πλάκα by night.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Αγγελική Νικολούλη, οι οποίοι με εορταστική διάθεση ένεκα και των ημερών διασκέδασαν με κοινή παρέα στο «Περιβόλι του ουρανού» την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

nikolouli1
Αγγελική Νικολούλη

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός (αλλά και wannabe πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., για να μην ξεχνιόμαστε) μαζί με την Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων Αγγελική Νικολούλη δεν βρήκαν φως στο… τούνελ της διασκέδασης και μπήκαν, αλλά είχαν προγραμματίσει με την παρέα τους να ακούσουν πενιές στο κέντρο διασκέδασης, ακούγοντας Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου και Ελεάνα Παπαϊωάννου, με την τελευταία να δίνει μια πιο… τσαχπίνικη νότα στο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάζεται με επιτυχία στην καρδιά της ιστορικής Πλάκας.

kentro
Από αριστερά: Στέλιος Διονυσίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστος Νικολόπουλος και Ελεάνα Παπαϊωάννου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Αγγελική Νικολούλη, λοιπόν, ήπιαν και «τα ‘σπασαν», υπό το βλέμμα της αγαπημένης τραγουδίστριας της Αγγελικής, που είναι η Πίτσα Παπαδόπουλου. Αλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η τηλεοπτική αστυνομική ρεπόρτερ πήγε να χειροκροτήσει επί της πίστας τη φίλη της. Το έχει κάνει και παλιότερα, ενώ κάποτε γιόρτασε εκεί και τα γενέθλιά της. Το ίδιο λάτρης της Παπαδοπούλου, του Νικολόπουλου, αλλά κυρίως του Στέλιου Διονυσίου είναι και ο Λοβέρδος, παρότι δημόσια παρουσιάζεται ως… ροκάς, που παίζει ντραμς. Αλλά μπροστά στα λαϊκά άσματα ποιος να αντισταθεί;

loverdos
Ανδρέας Λοβέρδος

Στο τσακίρ κέφι

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός, όταν ήρθε στο τσακίρ κέφι, έριξε και τις ζεϊμπεκιές του, καταχειροκροτούμενος από την παρέα του. Πάντως, για καλό και για κακό η Αγγελική Νικολούλη μπορεί να του είναι… απαραίτητη και εκτός χάρτη διασκέδασης. Αν -ο μη γένοιτο- ο κ. Λοβέρδος χαθεί από προσώπου γης (και όχι απαραίτητα της πολιτικής), ευτυχώς που υπάρχουν και το «Φως στο τούνελ» και η (φίλη του) Αγγελική!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr