Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν το ελληνικό metoo ξεκίνησε και οι πρώτες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου είδαν το φως της δημοσιότητας, είχε εξομολογηθεί τη δική της εμπειρία.

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό» εξομολογήθηκε την τραυματική της εμπειρία στην αρχή της καριέρας της.

Η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Νομίζω πως δεν έχω πει καν αυτή την ιστορία ποτέ. Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό. Αυτό που είναι πολύ δύσκολο είναι πως, όταν είσαι πολύ μικρός, δεν καταλαβαίνεις τι είναι επιτρεπτό και τι όχι».

«Σαφέστατα το ένστικτο μου και έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, κάποια στιγμή δεν έγινε παραβιαστικός σε σημείο που κατέληξε να είναι κάτι πολύ τραυματικό. Μόνο στην ιδέα αυτής της προσέγγισης, ο τρόπος αυτός ήταν αρκετός για να με τραυματίσει. Πόσω μάλλον όταν για κάποιους ανθρώπους αυτό έχει γίνει και πράξη. Εκεί αρχίζεις και κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν κατάλαβες τα όρια, ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη και πρόσθεσε: «Στη δουλειά μας όντως μπορεί κάποιος να σου πουλήσει μεγάλο παραμύθι γιατί δεν ξέρεις όταν είσαι 18 χρονών…».

Πηγή: patrastimes.gr