Όχι δεν είναι γυμναστής αλλά γνωστός πρωταγωνιστής. Τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει «κορμί φέτες» καθώς προσέχει τη διατροφή του και γυμνάζεται συστηματικά.

Ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στην παραλιακή στην Γλυφάδα και «τσάκωσε» τον Πάνο Βλάχο να κάνει τζόγκινγκ.

panos vlachos109

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Gala είχε πει: «Δεν μπορώ να βάλω μια λεζάντα για την Αμερική. Σίγουρα δεν ήρθα εδώ για να το παίζω μάγκας στην Ελλάδα, το οποίο είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις. Το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις την καλλιτεχνική σου υπόσταση και τη δίψα σου για αυτό που έχεις ήδη πετύχει. Αν δεν το έχεις πετύχει πριν, είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αν το έχεις ήδη επιτύχει στη χώρα σου, είναι πιο δύσκολο.

panos vlachos107

Ήρθα στην Αμερική για να γίνω καλύτερος σ’ αυτά που κάνω. Για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Ο τρόπος που χρησιμοποιείται στο στόμα των δημοσι­ογράφων είναι χυδαίος και βρίσκεται πολύ μακριά από τη δική μου πραγματικότητα.

panos vlachos106Γι’ αυτό και αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί ζω στη δική μου παράλληλη πραγματικότητα, την οποία νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να κάτσω να αναλύσω για να γίνω κατανοητός. Αν δεν με ξέρεις και δεν με ψάξεις, για μένα πιο γνωστό είναι το γεγονός ότι είμαι στην Αμερική ή με ποιον άνθρωπο έχω σχέση. Αυτή είναι η ταμπέλα που βάζεις εσύ σε μένα.

panos vlachos108

Είναι λιγότερο γνωστή η πορεία μου, τι τραγουδάω, τι φτιάχνω, με τι ασχολούμαι, τι κάνω, γιατί το κάνω, τι έκανα στην Ελλάδα, πώς μιλάω, με ποιους συναναστρέφομαι. Υπάρχουν, εγώ ία έχω εκφράσει, αλλά η ταμπέλα που μπαίνει είναι Λος Αντζελες και η γκόμενά του, η προσωπική του ζωή. Οπότε από αυτό βγαίνουν τα συμπεράσματα, ενώ έχω εξίσου έντονη κατάθεση πολλών άλλων πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να εκφράζομαι σπάνια δημοσίως».

panos vlachos105

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr