Ο Πάνος Βλάχος έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος με την ερμηνεία του στη σειρά «Αγγελική». Ο ηθοποιός δοκιμάστηκε σε δραματικό ρόλο και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ο «Δημήτρης» που υποδυόταν ήταν ένα διαταραγμένο άτομα αλλά κατάφερε να τον «συστήσει» στο κοινό με έναν τρόπο που στο φινάλε το έκανε να δακρύσει. Η σειρά έριξε αυλαία και ο Πάνος Βλάχος με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο να κάνουν τις βουτιές του καθώς εκείνος σε λίγες ημέρες θα παίξει στην παράσταση «Ορέστης» στην Επίδαυρο.

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ! Δείτε φωτογραφίες που πόσταρε από απόδρασή του στη θάλασσα.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram να ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε: «Κι έρχεται κάποια στιγμή που εντελώς τυχαία γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σου αλλάζει τη ζωή, τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο και τον εαυτό σου…έτσι κι έγινε! πριν γνωρίσω τον @panos_vlahos_official πίστευα ότι εγώ ήμουν το «μαυροτσούκαλο» της παρέας!».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr