«Πίστευα ότι δε μπορώ να ξέρω έναν άνθρωπο, να γελάω μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του και όταν έκλεινε…»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και στη προφυλάκιση των ΛιγνάδηΦιλιππίδη.

«Όλους αυτούς  τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους τούς ήξερα. Με πολλούς από αυτούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση. Δεν ήταν σκηνοθέτης μου. Είχα μία καλή συνεργασία».

Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Κάναμε λίγο περισσότερη παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι, δεν ήθελα να μιλήσω, και δε μπορούσα να… Δε μπορούσα να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Δε μπορώ. Το ότι έχεις ακούσει ότι ένας άνθρωπος την έχει… Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορούσα να πιστέψω για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα.

τρικαΠολύ καλά έκαναν οι γυναίκες που ήρθαν σε αυτή τη θέση και το είπαν. Χαίρομαι πολύ που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δε φαγωνόμαστε γι’ αυτό στα social media. Είναι εκεί που πρέπει να είναι και οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει. Για ένα μεγάλο διάστημα έπαθα μεγάλο σοκ. Πίστευα ότι δε μπορώ να ξέρω έναν άνθρωπο, να γελάω μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του και όταν έκλεινε… (…) σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο, στενοχωρήθηκα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr