Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς έγινε γιαγιά πρόσφατα.

xristina theodoropoulou6231

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη αυτή την περίοδο γιατί η κόρη μου μού χάρισε ένα εγγονάκι. Είμαι γιαγιά, είναι 5 μηνών και είναι μια ζωγραφιά. Είναι αγοράκι. Μου έχει δώσει τέτοια ευτυχία και τέτοια γαλήνη! Δεν το περίμενα γιατί δεν ήμουν έτσι με την κόρη μου. Δυστυχώς είναι μακριά μου γιατί δεν μένουν στην Ελλάδα, αλλά κάθε μέρα μου στέλνουν μια φωτογραφία», δήλωσε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινάτικα;».

xristina theodoropoulou6301

Και πρόσθεσε: «Δεν νοσταλγώ κάτι ιδιαίτερα από την περίοδο που έκανα τηλεόραση. Όταν κάνεις τηλεόραση και θέατρο μαζί που για πολλά χρόνια το έκανα, δεν γεύεσαι σωστά ούτε το ένα ούτε το άλλο.Από το πρωί μέχρι το βράδυ είχα υποχρεώσεις. Δεν είχα χρόνο να κοιμηθώ. Κοιμόμουν 4-5 ώρες τη μέρα. Δεν θέλω να έρθει πάλι τέτοια εποχή.

xristina theodoropoulou6091

Μια φορά στο θέατρο ήρθαν δυο κυρίες και μου είπαν ότι ο άντρας μου χαροπαλεύει. “Μα τώρα τον άφησα!” τους είπα και τον πήρα τηλέφωνο. Μετά κατάλαβα ότι εννοούσαν τον άντρα μου στο “Καλημέρα ζωή”, τον Φαίδωνα Γεωργίτση. Δέχτηκα κάποιου τέτοιου είδους υποτίμηση επειδή έπαιξε σε σαπουνόπερες. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα, όλοι οι ηθοποιοί κάνουν τηλεόραση, έχει χαλαρώσει το πράγμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr