Η κόντρα ανάμεσα στον γνωστό hairstylist Τρύφωνα Σαμαρά και τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά συνεχίζεται…

Αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του hairstylist που συμμετέχει στο «Style Me Up», στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», προς το πρόσωπο του κριτή του «My Style Rocks».

Συγκεκριμένα ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε:

«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς φέτος στο My Style Rocks το έχει παραξηλώσει. Έχει κάνει υπερβολικές μεταμορφώσεις. Είναι too much όλο αυτό. Νομίζω δεν του πάει καθόλου. Είναι υπερβολή. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Νομίζω ότι τώρα ο κατάλληλος ρόλος για να πρωταγωνιστήσει είναι “Η τρελή του Σαγιό”».

O Λάκης Γαβαλάς όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής με τον ίδιο τρόπο.

«Θα ήθελα ο Σαμαράς να μου πει την ιστορία της “τρελής του Σαγιό” αν την γνωρίζει. Είναι πολύ τιμητικό αυτό που είπε. Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο που είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου. Μπορεί την επόμενη φορά, όμως, να μου το πει στα γαλλικά, γιατί αυτό είναι ένα γαλλικό έργο; Να μπορέσω κι εγώ να του πω μπράβο μια φορά για κάποιο λόγο.

Για να πει κάποιος ότι είμαι υπερβολικός θα πρέπει να είναι πολύ γνώστης. Εγώ ανήκω στο σύμπαν και στο τώρα. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετηθώ και να εξυπηρετήσω το σύμπαν, το οποίο με έχει αγκαλιάσει τόσα χρόνια. Δεν μπορεί στα 68 μου να έχω κάνει λάθη και να μην τα ήξερα», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή: espressonews.gr