Η Κατερίνα Διδασκάλου άφησε για λίγο τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες» και βγήκε βόλτα στα μαγαζιά με τη κόρη της. Η ηθοποιός έχει δύο κόρες και ένα γιο ενώ έχει και τρία εγγόνια.

«Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου . Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου.

Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας με τη μικρή της κόρη, Φλώρα.

7619 KATERINA DIDASKALOY FLORA VEI 21102021 7614 KATERINA DIDASKALOY FLORA VEI 21102021 7609 KATERINA DIDASKALOY FLORA VEI 21102021

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr