Ο Πύρρος Δήμας μετά το χαμό της γυναίκας του πέρασε δύσκολες στιγμές ωστόσο έχει βρει την ευτυχία και πάλι στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα.

«Περιμένω να κάνω γιορτές με την οικογένειά μου. Είμαι καλά. Καλές γιορτές», είχε πει σε βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Επειδή τους έχω δει με τα μάτια μου, μιλάμε για ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

Ο Πύρρος Δήμας πρόσφατα είχε μιλήσει για το χαμό της γυναίκας του στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω». «Η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά. Πολλά μου χάρισε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή της λέω, “δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για το χαμό της συζύγου του, Αναστασίας

Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα”. “Θα πεθάνω” μου λέει. «Και γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει» απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε αγώνα με χαμόγελο. Αξιοπρεπέστατος αγώνας. Τι να πω… Δεν έχω λόγια».

3287 PIROS DIMAS AFRODITI SKAFIDA 512022 3276 PIROS DIMAS AFRODITI SKAFIDA 512022 3278 PIROS DIMAS AFRODITI SKAFIDA 512022

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr