Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τα συναισθήματα του και το θαυμασμό του στο πρόσωπο της:  Είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μου. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για την Κατερίνα, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τι αγαπάς στην Κατερίνα ως άνθρωπο και τι αντίστοιχα ως ηθοποιό;

  • Αγαπώ την πειθαρχία της και το πώς δουλεύει ακατάπαυστα, όταν παίρνει ένα πρότζεκτ στα χέρια της. Δεν έχω δει κανέναν άλλο επαγγελματία στη διαδρομή μου να εργάζεται τόσο πολύ. Είναι εξαιρετική. Όσον αφορά την ιδιωτική μας ζωή, είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μου. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για την Κατερίνα.

Δήλωσες σε συνέντευξή σου ότι δεν είσαι υπέρ του γάμου.

  • Ναι. Δεν αλλάζει κάτι στη σχέση. Είμαι υπέρ της συμβίωσης. Θεωρώ ότι είναι το ίδιο. Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από μια συγκατοίκηση. Τον αντιλαμβανόμουν πάντα ως μια γραφειοκρατική διαδικασία επικύρωσης της σχέσης.

Τι λείπει από τη ζωή σου;

  • Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει κάτι. Είμαι πλήρης. Θέλω να διατηρήσω τα κεκτημένα μου και να είμαι καλά όπως είμαι σήμερα.

Πηγή: patrastimes.gr