Η Αχτσιόγλου φέρνει στον κόσμο τον Τζανακόπουλο jr

«Baby boom» για την πρώην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και οι «καλές γλώσσες» λένε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι, αν και δεν της φαίνεται καθόλου. Το νέο αναπαρήγαγαν «κουτσομπόληδες φίλοι» τους, στους οποίους το εκμυστηρεύτηκαν.

Η σχέση του πολιτικού ζευγαριού μετρά ήδη τρία χρόνια και η επίσημη αποκάλυψή της έγινε από την ίδια την Έφη Αχτσιόγλου το καλοκαίρι του 2019. Μιλώντας τότε στο Rise TV επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιάζονταν. «Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;» τη ρώτησαν. Και η Έφη Αχτσιόγλου γέλασε και απάντησε: «Έχω σχέση με πολιτικό. Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Μάλιστα, προς επίρρωσιν όλων αυτών, τον Αύγουστο του 2020 ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι στην Κίμωλο, αγκαλιά σε μια παραλία με λίγο κόσμο. Την ίδια περίοδο υπήρξε και μια σχετική φημολογία που προέκυψε, από επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου σε κοσμηματοπωλείο του Συντάγματος, ότι αρραβωνιάστηκαν. O,τι και να έγινε όμως, ένα είναι το γεγονός που οδηγεί τα ζευγάρια με μαθηματική ακρίβεια σε γάμο, κι αυτό είναι ο ερχομός ενός παιδιού. Με το καλό, λοιπόν, να έρθει ο Τζανακόπουλος junior.

Πηγή: espressonews.gr