Η Τζένη Μπότση είναι μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

«Έχω ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου άπειρες φορές και θα την ευχαριστώ γιατί μου έδωσε δύναμη και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήθελα πάντα να μιλήσω, ήθελα να πω αυτό που με βαραίνει, ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειες μας. Δυσκολεύτηκα να μιλήσω στον μπαμπά και στη μαμά μου. Τους το είπα μία μέρα πριν βγει το θέμα στα έντυπα και στο instagram περιληπτικά. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση.

Η μαμά μου, μου ζήτησε συγνώμη. Μια μανά που έχει σταθεί διπλά μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μανά μου να μου ζητάει συγγνώμη. Μας μεγάλωσε με πολύ ωραίο τρόπο. Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή, αυτά τα πράγματα δεν λεγόντουσαν οπότε δεν φταίει η μαμά μου. Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα.

Ο μπαμπάς μου θυμάμαι ότι άσπρισε. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο. Πολύ σπάνια κάποιος θα μου έκανε κουβέντα. Μου πιάνανε το χέρι και μου το σφίγγανε, μου κάνανε εάν νεύμα από μακριά. Ήταν τόσο ωραία η αντιμετώπιση του κόσμου, τόσο διπλά μου που πραγματικά τα είχα χάσει. Έχουμε δεθεί με όλες αυτές τις γυναίκες παρόλο που δεν γνωριζόμαστε».

jennybotsi 43985589 708725856179400 7202670796951609812 n

Και συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη»: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μου είπε “ίσιωσε την πλάτη σου και μίλα”. Ο Αλέξανδρος ήταν βράχος διπλά μου. Άφησε μια μέρα τη δουλειά του, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν δεν έχεις ανθρώπους διπλά σου, δεν μπορείς να το κάνεις. Από την ώρα που μίλησα και μετά δεν ήταν δύσκολο. Δύσκολο ήταν όταν το βίωσα. Ήμουν πολύ μικρή όταν το βίωσα και δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr