Μια ευχάριστη έκπληξη, και μία διεθνή αναγνώριση, περίμενε πριν από λίγες μέρες την Τζένη Γεωργιάδη, όταν ενημερώθηκε, για την τεράστια επιτυχία της, σε διάσημο ριάλιτι στην Σλοβακία.

Φίλοι και γνωστοί, έσπευσαν να την ενημερώσουν, πώς το ντουέτο της με τον Βασίλη Δήμα, με τίτλο «Η Απορία μου», που αγαπήθηκε στην Ελλάδα, έγινε και το αγαπημένο ενός ζευγαριού από την Σλοβακία, που θέλησαν να το εντάξουν, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, στην πρόταση γάμου, διεκδικώντας «Το σπίτι των ονείρων τους», σε ένα από τα διασημότερα show, της χώρας τους. 

Από ότι φαίνεται, το ζευγάρι, ερχόμενο στην Ελλάδα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Dom Snov», που σημειώνει τρελή τηλεθέαση, άκουσε το τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη, που φέρει την υπογραφή σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, το ερωτεύτηκε, όπως και οι ιθύνοντες της παραγωγής του σόου, παίρνοντας την απόφαση, με αυτό, να «ντύσουν» μουσικά, το πρόμο-βίντεό τους.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε, στο σλοβάκικο κανάλι, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια, δέχτηκε δεκάδες αιτήματα φιλίας, αλλά και συγχαρητήρια μηνύματα στα social media, από Σλοβάκους, νέους θαυμαστές της. Αυτή την περίοδο, η Τζένη Γεωργιάδη, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου της βίντεοκλίπ, για την επανεκτέλεση-διασκευή, ενός τραγουδιού , που αγαπήσαμε πριν από μερικά χρόνια από εκείνη, και θα απολαύσουμε εκ νέου, σε μερικές μέρες.

Πηγή: espressonews.gr