Η Τζένη Καζάκου μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του παππού της, Κώστα Καζάκου και πώς τη διαχειρίστηκε καθώς την ίδια ημέρα είχε γυρίσματα για τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

kazakou

«Είναι η δουλειά μου. Είναι δύσκολο στη διαχείριση, αλλά είναι ένα πράγμα που εγώ ήμουν προετοιμασμένη, ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το αντιμετωπίσω. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει δεν μπορώ, παίρνω άδεια.

Kazakos30 Ο παππούς μου ήταν και δάσκαλός μου στη δραματική σχολή και η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να ακούω τη ψυχή μου και ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται εν συναίσθηση». Και πρόσθεσε αναφερόμενη στη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. «Αντιλήφθηκα μεγάλη, 18 χρονών ήμουν, ποια είναι η γιαγιά μου όταν μπήκα στη δραματική σχολή… Δε νομίζω ότι μοιάζω, εξωτερικά, στη γιαγιά μου, νομίζω ότι έχω πάρει και από τους δύο μου γονείς…».

5855 TANIA TRIPI TZENI KAZAKOY KONSTANTINOS KAZAKOS 11102021 1

Όσο για τους γονείς της ανέφερε: «Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά, ενώ η μαμά μου λέει πρώτα τα θετικά και μετά τα αρνητικά… Χάρηκαν πολύ όταν με είδαν πρώτη φορά να παίζω στη σειρά «Βαρδιάνο στα σπόρκα», γιατί κι εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη. Τους άρεσε και το είδαμε μαζί. Ο μπαμπάς μου είχε ρωτήσει τον Μανούσο Μανουσάκη πως είμαι, γιατί δεν είχε εικόνα από μένα. Ήθελα να δει αν τα πάω καλά…»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr