Η Τζένη Θεωνά μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης και στη ζωή της με τον Δήμο Αναστασιάδη μετά τον ερχομό του γιου της.

2347 TZENI THEONA 442022

«Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί. Ξεχνάω συνέχεια. Έχω μικρές αναλαμπές μνήμης. Όλη μέρα κάτι ψάχνω, φεύγω από το σπίτι φορτωμένη με πράγματα και πάντα κάτι ξεχνάω στο σπίτι.

3700 DIMOS ANASTASIADIS TZENI THEONA 1422022Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά. Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου, το μωρό και έναν ακόμη που είχα καταναλώσει. Δεν επανήλθα ποτέ στα κανονικά μου κιλά, δεν μου έκαναν τα ρούχα μου».

5207 ΤΖΕΝΙ ΤΗΕΟΝΑ 1022023

Πώς νιώθει όταν ο σύντροφός της μπορεί να λείπει λόγω εμφανίσεων και εκτός Αθηνών; «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί.

tzeni theona kato me kefalaki Δεν πήγαινα ποτέ κάθε μέρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος, αλλά τσέκαρα τα πάντα. Είναι η αγαπημένη μου έξοδος να πηγαίνω. Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ “τι ακαταστασία είναι αυτή;”, δεν τον νοιάζουν αυτά».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr