Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου κατάφερε να βγει από τη Ferrari μετά το τροχαίο και βρίσκεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα χωρίς να γνωρίζει πως ο άντρας της είναι νεκρός. Ο αδελφός της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την κατάσταση της αδελφής του.

«Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δε γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια. Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε…. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος γιατί είναι ένα σημείο που έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, πολύ αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 75χλμ. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε τεράστια εμπειρία. Χωρίς να κάνουμε σενάρια είναι κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr