Η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, Φαίδρα και στο πόσο της άλλαξε τη ζωή ο ερχομός της.

barba

«Εάν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή μου, ίσως να ήμουν αλκοολική, ίσως είχα πέσει στα ναρκωτικά, ίσως ξυπνούσα ένα πρωί και έβλεπα ότι όλο αυτό ήταν λαίλαπα. Σίγουρα η μητρότητα ήταν ένα καράβι για μένα, με έσωσε.

9950 VANA MPARMPA FEDRA 2362014Μου αρέσει που για τον κόσμο είμαι η Βάνα, κάποτε η Αλίκη μου είχε πει πως «οι άνθρωποι κάνουν καριέρα όταν τους φωνάζουν με το μικρό τους όνομα. Μετά το Όσκαρ στην Ελλάδα δεν με εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε, η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα στη χώρα μας. Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον πάτερα της Φαίδρας, γιατί είναι κάτι που ενοχλεί και τη Φαίδρα και έμενα.

8021 VANA MPARMPA 1342022Με πολλή ευκολία έκανα πράγματα που τώρα που τα βίωσα δεν θα τα ξαναέκανα, λέω στους νέους ότι είναι κάλο να είναι δυο για να κάνουν ένα παιδί. Μη χωρίζετε εύκολα, μην ξεκινάτε να κάνετε παιδιά μόνες σας, είναι τεράστιο βάρος και μεγάλο λάθος, γιατί την πληρώνουν τα παιδιά. Ρωτήσαμε τα παιδιά, όταν αποφασίσαμε εμείς να το παίξουμε μάγκες;

bana mparmpa mparkoulis24089 Δεν μετάνιωσα βέβαια γιατί με τη φαιδρά είναι η πρώτη φορά που γνώρισα την αγάπη. Η μόνη μορφή αγάπης είναι η μητρότητα, παρόλο που δεν θα είμαι πλέον μόνη, θα μπει κάποιος άνθρωπος στη ζωή μου, ετοιμάζομαι σίγα-σίγα»,

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr