Η ανακοίνωση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη «έσκασε» σαν «βόμβα» στη σόουμπιζ αλλά όχι και στον περίγυρό τους.

Διαβάστε επίσης: Βανδή – Νικολαΐδης: Ο έρωτας, ο γάμος, η ζωή σαν παραμύθι και ο χωρισμός μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας

Το φιλικό τους περιβάλλον γνώριζε εδώ και καιρό πως έχουν αλλάξει τα πράγματα ανάμεσά τους όπως αναφέρει δημοσίευμα του downtow.gr.  «Κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι όλα αυτά που ερωτεύτηκες σε έναν άνθρωπο δεν υπάρχουν πλέον, έχουν χαθεί. Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Συνεχίζεις να ζεις με τον ίδιο άνθρωπο; Δεν είναι πιο υγιές να χωρίσεις και να ζήσει ο καθένας τη ζωή του όπως νομίζει;» ανέφερε φίλη της τραγουδίστριας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το χάσμα άρχισε να υπάρχει μετά τις αποφάσεις του Ντέμη Νικολαΐδη σε σημαντικά πράγματα. Εδώ και καιρό δεν είχαν επικοινωνία παρά μόνο για τα παιδιά ζώντας ο καθένας τη ζωή του και συζητούσαν για το διαζύγιο και πλέον θεώρησαν πως ήρθε η ώρα να το κάνουν καθώς τα παιδιά ήταν σε μια ηλικία που μπορούσαν να καταλάβουν. Η τραγουδίστρια το ανακοίνωσε στα παιδιά τους εξηγώντας τους πως είναι προτεραιότητά τους.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς αντέδρασε ο Παντελής Καναράκης on air όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό των Βανδή – Νικολαΐδη

«Η Δέσποινα έχει πει τόσα τραγούδια με τα οποία ταυτίζεται η τωρινή της συναισθηματική κατάσταση… Είναι σαν να μιλάνε όλοι οι στίχοι για εκείνη. Σ’ εκείνο το γύρισμα της είπα “σκέψου ότι τα τραγούδια σου αφορούν τις ζωές πολλών ανθρώπων”. Κι εκείνη μου απάντησε απογοητευμένη: “στη δική μου ζωή όμως αφορούν όλα”», είπε συνεργάτιδά της αναφερόμενη στα γυρίσματα της εκπομπής «Mega στο σπίτι».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr