Δύσκολες ώρες ζει ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μένει μόνιμα στη Λήμνο από όπου κατάγεται και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για εμφανίσεις και για άλλους επαγγελματικούς λόγους. Εδώ και λίγες ώρες περνάει πολύ άσχημες στιγμές με την οικογένειά του να έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αδελφός του, Κώστας.

Όπως αναφέρει το limnosreport.gr ο επιχειρηματίας που ζούσε στη Λήμνο άφησε την τελευταία του πνοή χθες βράδυ, στο Νοσοκομείο του νησιού όπου προσήλθε  καθώς ένιωσε αδιαθεσία. Ο Κώστας Ρόκκος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κώστας, Ρόκκος από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης  με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε»  το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar   «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία. Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα  Sea Rokkos στον Κότσινα.Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr