Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στις φυλακές Τριπόλεως με τον δικηγόρο του να κάνει δημόσια καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στις συγκεκριμένες φυλακές.

Έξι μήνες προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 18 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ένα χρέος προς τις τράπεζες που είναι υψηλό και δε μπορεί να αποπληρωθεί έχει ως αποτέλεσμα τρία ακίνητα της οικογένειας –το πατρικό του στην Ήπειρο, ένα εξοχικό στην Κορινθία και μία μεζονέτα στο Ψυχικό- να έχουν κατά καιρούς κινδυνεύσει με πλειστηριασμό.

Το εξοχικό, που θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου.

Όπως θα δεις στο βίντεο, πρόκειται για μία διώροφη κατοικία, 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr