Μία εβδομάδα μετά την κατάθεση του φακέλου με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης κοπέλας δήλωσε ότι θα προσέλθει εντός της εβδομάδας στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για να προσκομίσει την έκθεσή του σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τη λήψη των δειγμάτων.

georgi bika viasmos

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Η Γεωργία Μπίκα ξεσπάει και αποκαλύπτει τι συνέβη με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Η νεαρή γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ανήμερα την Πρωτοχρονιά, επιμένει ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν είναι ακριβή και αφήνει αιχμές ως προς την εγκυρότητα της διαδικασίας για τη δειγματοληψία.georgi bika viasmos

Ο ίδιος ο τεχνικός σύμβουλος της κοπέλας, εξάλλου, είχε τονίσει ότι η λήψη δειγμάτων στα ούρα έγινε 18 ώρες μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, κάτι που αυτομάτως, όπως επισήμανε, εγείρει εύλογα ερωτήματα για την κωλυσιεργία των Αρχών ως προς την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού περιστατικού. Σε νέες δηλώσεις του στο ThessToday.gr ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα ανέφερε ότι έχει δει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όμως θέλει να συντάξει προσωπικά τεχνική έκθεση, που θα απαντά με λεπτομέρεια σε ιατροδικαστικά ζητήματα, όπως πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, με τον ίδιο να τονίζει πως υπάρχουν κενά στο DNA και ότι δεν έγινε δειγματοληψία από τη «σουίτα βιασμού».

georgi bika viasmos

«Μετά την τεχνική έκθεση στο τέλος θα διατυπωθούν προτάσεις σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η ιατροδικαστική υπόθεση για να ληφθούν πιο σωστά συμπεράσματα» δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, προσθέτοντας ότι η σύνταξη του δικού του φακέλου θα κατατεθεί στην ανακρίτρια εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

«Μετά θα αναμένουμε την απάντησή της και θα δούμε αν θα προχωρήσουμε στο αίτημα για επανέλεγχο των εξετάσεων» κατέληξε. Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη ισχυρίζεται πως τα δείγματα για τις τοξικολογικές ελήφθησαν αργά το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου, καθώς και ότι αγόρασε η ίδια τους ουροσυλλέκτες. Αντίθετα, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου χορήγησαν στην 24χρονη δύο σφραγισμένους ουροσυλλέκτες. Η απόδειξη του φαρμακείου, ωστόσο, δικαιώνει τη Γεωργία.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr