Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στη κάμερα του «Happy Day». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυο φορές που είχε υποστεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση από μεγάλα ονόματα του θεάτρου.

«Θα σας πω μια περίπτωση πολύ ενδεικτική, και επειδή ήταν και πολύ γνωστός αυτός ο άνθρωπος και είχε και πολύ μεγάλη δύναμη και ο οποίος έχει αφήσει και ιστορία στο χώρο, δεν περίμενα να με πάρει 8 το πρωί και να μου πει “κοίτα να σου πω κοριτσάκι, κι εσύ έχεις ξεφύγει, πώς κι έτσι; Πες μου ώρα και που”. Αυτό ήταν σοκαριστικό. Επειδή ήξερα ότι είχα να κάνω με έναν εμπαθή άνθρωπο, ο οποίος είχε τότε αρκετή δύναμη, δεν ήθελα  να μου κόψει δουλειές και από αλλού και φέρθηκα πολύ ευγενικά. Του έστειλα 10 τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Παρ’ όλα αυτά δεν με απάλλαξε αμέσως, αναγκάστηκα να πάρω του σταθμού κάποια γυναίκα που ήταν τότε διευθύντρια προγράμματος και της είπα ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορώ να είμαι στη σειρά. Κι έτσι αναγκάστηκε να με βγάλει», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δεύτερη φορά που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση: «Και η δεύτερη περίπτωση ήταν σοκαριστική, δεν το περίμενα. Ήταν ένας άνθρωπος που τον εκτιμούσα επίσης, πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, κι έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Είχαμε βγει για να μιλήσουμε επαγγελματικά, μετά μου έκανε κάποιες προτάσεις και στο τέλος έκανε κι αυτό. Είχα μια διάθεση εμετική, έφυγα κι έτρεμα. Δεν του είπα τίποτα απολύτως, κατέβηκα από το αυτοκίνητο κι έφυγα».

Πηγή: espressonews.gr