Έριξε τη «βόμβα» της και η Παναγιώτα Βλαντή. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη» αποκάλυψε χθες η γνωστή ηθοποιός, «δείχνοντας» τον Κώστα Σπυρόπουλο, δίχως όμως να τον κατονομάσει.

Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου όταν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν από κοινού μέσω Instagram ότι στο παρελθόν έπεσαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Αργότερα ισχυρίστηκε το ίδιο πράγμα και η Μελίνα Κυριακοπούλου, ενώ μόλις χθες μπήκε και η Παναγιώτα Βλαντή στον… χορό των καταγγελιών, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία.

Η ίδια, βέβαια, είχε κάνει και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram στις 31 Ιανουαρίου. «Με τα κοινά βιώματα να χτυπούν τα κιγκλιδώματα της μνήμης, θέλω να συνταχθώ υπερασπιζόμενη τις γυναίκες που κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο» είχε γράψει.

Εξηγώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί βγήκαν τώρα να μιλήσουν τα θύματα, η Παναγιώτα Βλαντή τόνισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. «Ηταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» σημείωσε.

«Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε.
Όπως τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή, «είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση, γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψει η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες» υπογράμμισε.

Η ηθοποιός περιέγραψε πώς ένιωσε όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση: «Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται, έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου, ένιωθα ντροπή» είπε. Μετά το συμβάν, η ίδια σκέφτηκε να αποχωρήσει από το θέατρο. «Όμως με αγκάλιασαν γενναιόδωροι και έντιμοι άνθρωποι. Εξαιτίας αυτών των ανθρώπων συνέχισα στο θέατρο και τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ» κατέληξε.

Πηγή: espressonews.gr