Τη βιομηχανία της μόδας κατηγορεί για τους εθισμούς της σε αλκοόλ και ναρκωτικά η Λότι Μος, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι την «πότιζαν» με ουσίες για να φέρει εις πέρας τις φωτογραφίσεις που έκλεινε.

Το 24χρονο μοντέλο αποκάλυψε, μάλιστα, ότι είχε φτάσει να θεωρεί φυσιολογική τη χρήση ναρκωτικών στο μόντελινγκ.

φ1 2022 04 29T094626.926

«Νομίζω ότι πίστευα ότι ήταν φυσιολογικό. Πήγαινα σε αυτά τα events και τα πάρτι και ήμουν εξαντλημένη, και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να αντεπεξέλθω. Πολλές φορές πήγαινα στα σετ και δεν ήμουν χαρούμενη και δεν ήθελα να το κάνω κι έκλαιγα και μου έλεγα “θα σου βρούμε μερικά ναρκωτικά, μπορείς να πιεις κι ένα ποτό και μετά θα είσαι καλά”. Η λογική ήταν ότι η φωτογράφιση έπρεπε να γίνει, είτε ήμουν νηφάλια είτε όχι» ανέφερε στο podcast Call Her Daddy η Μος, η οποία προσφάτως πέρασε έναν μήνα σε κλινική απεξάρτησης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στην κοκαΐνη, καθώς και κάποια θέματα ψυχικής υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Η Λότι Μος αναφέρθηκε επίσης σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό στη Ρώμη, όπου έπρεπε να δώσει το «παρών» σε ένα event κι έκλαιγε επειδή δεν ήθελε να το κάνει, ωστόσο δεχόταν πιέσεις. «Δεν νομίζω ότι νοιάζονταν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά για την ευημερία μου. Ας είμαστε ειλικρινείς» πρόσθεσε.

Η ετεροθαλής αδερφή της Κέιτ Μος παραδέχτηκε, επίσης, ότι ένιωθε πίεση να της μοιάσει. «Ήθελαν να γίνω η Κέιτ Μος νούμερο 2. Μου είπαν ότι έπρεπε να χάσω βάρος» ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι η χρήση ναρκωτικών δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να φτάσει να θεωρείται φυσιολογική στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr