Βραδινή έξοδο έκανε η γνωστή πρωταγωνίστρια συνοδευόμενη από το μεγάλο της γιο, Δημήτρη.

Η ηθοποιός απέκτησε τους γιους της σε νεαρή ηλικία και σήμερα εκτός από μαμά και παιδιά είναι και φιλαράκια. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έκτορος Κάθαρσις» στο θέατρο «Tempus Verum-Εν Αθήναις».

Πρόκειται για τη Μυρτώ Αλικάκη και το γιο της, Δημήτρη Λαγούτη. Η ηθοποιός απέκτησε τους γιους της με τον Πέτρο Λαγούτη με τον οποίο αν και έχουν χωρίσει καιρό παραμένουν πάντα οικογένεια.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς παιδιά. Ήξερα ότι θα ήμουν μισή. Ήταν ξεκάθαρο για μένα, από μικρή. Αν αντιμετωπίζεις την ζωή σου μέσα στο θέατρο με υγεία, τότε έτσι το περνάς και στα παιδιά σου, αυτόματα.

0781 MIRTO ALIKAKI DIMITRIS LAGOYTIS 1122021 Ο Πέτρος (σ.σ. Λαγούτης) κι εγώ είμαστε πολύ κανονικοί στη ζωή μας. Προσωπικά δεν διαφέρω σε τίποτα από μια εργαζόμενη γυναίκα. Αν κάτι με απασχολεί γενικά με τους ανθρώπους είναι να έχουν θετική σκέψη. Προς το παρόν έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά μου είναι έτσι. Είναι γελαστά παιδιά. Βέβαια μετά τα τριάντα ξεκαθαρίζει το τοπίο στους ανθρώπους. Όταν είσαι αισιόδοξος και σκοτεινός, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία προς το όνειρό σου», είχε πει σε συνέντευξή της.

0787 MIRTO ALIKAKI DIMITRIS LAGOYTIS 1122021

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr