Δεν πέρασαν παρά μόνες λίγες εβδομάδες από την ώρα που έσκασε η είδηση περί χωρισμού του Κωνσταντίνου Αργυρού με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου (σ.σ.: η «Espresso» είχε αποκαλύψει πρώτη το love story τους, που είχε γεννηθεί στα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει» του τραγουδιστή, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Αλεξάνδρα) και τώρα, καταπώς φαίνεται, γράφεται άλλη μια σελίδα στο βιβλίο της κοινής ζωής τους, μια και η επανασύνδεση είναι γεγονός.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον χωρισμό του λέγοντας πως εκείνο το διάστημα έψαξε τον εαυτό του συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Μπορεί από την εταιρία του να του έλεγαν ότι είναι Νο1 σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήταν πολύ χαμηλά και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί!

Ομως, σύμφωνα με τη «Realnews», Αργυρός και Φωτοπούλου, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ήρθαν και πάλι κοντά, αρχίζοντας ξανά τις βόλτες τους στο Ζάππειο. Μετά την πρώτη μεγάλη κρίση που πέρασαν στην πρώτη καραντίνα και αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επανασύνδεση και πλέον περνούν αρκετό χρόνο μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr