Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό» ήταν ο Χρήστος Λούλης και ο ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρουσιαστών όμως μια… ατάκα κατάφερε να τους «παγώσει».

Ο Χρήστος Λούλης αρχικά σχολίασε το ελληνικό Metoo και τοποθετήθηκε για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε: «Το Metoo ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε πάλι την ουσία του πράγματος και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε πέντε ανθρώπους, πέντε θύτες και 15 θύματα, τους οποίους τους ξέρουμε, είναι διάσημοι, τους θαυμάζουμε ή όχι, είναι εκεί πάνω και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι το γύρω γύρω, ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα».

Σχολιάζοντας την ερώτηση «γιατί τώρα;», ο Χρήστος Λούλης ανέφερε: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε “γιατί τώρα;”. Ο καθένας βγαίνει και μιλάει όταν μπορεί, τώρα μπόρεσε και τώρα μίλησε. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί, που έχει βιαστεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα μιλήσει κάποιος. Εγώ θα μπορούσα να μιλήσω, αλλά ο καθένας έχει άλλο χαρακτήρα».

Σε ερώτηση αν είχε επικοινωνία με κάποιο από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, ο Χρήστος Λούλης τόνισε: »Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση. Δεν τα έφερε έτσι η ζωή. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς… Τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν».

Η συζήτηση συνεχιζόταν και οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον είχαν πέσει στο «τραπέζι» και το.. γαλλικό δεν άργησε να ακουστεί.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με τις συνεργασίες του, όπως για παράδειγμα εκείνη με τον Λευτέρη Βογιατζή «που ήταν ένας σκληρός άνθρωπος που σας πίεζε», όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός είπε: «Την ώρα που κάποιος σε πηδ…, συγγνώμη, σε πατάει κάτω ήθελα να πω. Συγγνώμη παιδιά!».

Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά «πάγωσε» αλλά γρήγορα το θέμα προσπεράστηκε και η συζήτηση προχώρησε παρακάτω.

Πηγή: patrastimes.gr