Ποιος είδε τη Μελίνα Ασλανίδου και δεν τη φοβήθηκε όταν πληροφορήθηκε ότι δημοσίευμα εφημερίδας τής «χρέωσε» ερωτική σχέση με τον επιχειρηματία από την Κρήτη Μιχάλη Κουκουτσάκη.

Το ανακριβές δημοσίευμα του «Secret» των «Παραπολιτικών» έκανε το Σάββατο τον γύρο του διαδικτύου, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της τραγουδίστριας.

«Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητά μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση» έγραψε σε σχετικό story που ανάρτησε στο Instagram.

Την ίδια στιγμή, τo κρητικό site zarpanews.gr επικοινώνησε με τον Χανιώτη επιχειρηματία, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος από το εν λόγω δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας:

«Η σχέση μου με την κυρία Ασλανίδου είναι καθαρά φιλική». Μάλιστα, ο Μιχάλης Κουκουτσάκης διέψευσε το δημοσίευμα και μέσω των προσωπικών του social media.

Πηγή: espressonews.gr