Η Λίτσα Γιαγκούση σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε την άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε όταν συνεργάστηκε με το Μάκη Χριστοδουλόπουλο στο παρελθόν.

«Δεν θα επαναλάμβανα τη συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.  Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για 40 λεπτά τραγούδησα μόνο 10.

9777 MAKIS XRISTODOYLOPOYLOS 2822019 Έκανε φινάλε η ορχήστρα γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Κρίμα το ταλέντο του», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα metoo;

Μόνο θαυμασμό νιώθω γι’ αυτά τα κορίτσια, που βρήκαν έστω και τώρα, τη δύναμη να μιλήσουν. Έπρεπε να σταματήσει. Το σίγουρο είναι ότι θα φοβηθεί πολύς κόσμος να κάνει παρόμοια απαράδεκτα πράγματα.

Εσείς έχετε δεχτεί ανάλογες συμπεριφορές;

Τόσο βαριά περιστατικά, όχι. Έχω υπάρξει όμως, στην αρχή της διαδρομής μου, αποδέκτης πολύ κακής συμπεριφοράς. Η αλήθεια είναι ότι έφταιγα εν μέρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχω αυτή την αντιμετώπιση. Δούλευα σε κάποιο μαγαζί και στα μέσα της σεζόν μου έκανε ο ιδιοκτήτης πρόταση για τον χειμώνα. Δέχτηκα, καθώς δεν είχα κάποια άλλη εναλλακτική εκείνη τη στιγμή, αλλά και γιατί επρόκειτο για ένα ωραίο σχήμα, αν και αρκετά λαϊκό για τα γούστα μου. Μετά από δέκα μέρες, έρχεται στο μαγαζί και με βλέπει ο Παπαθεοχάρης που είχε το Διογένη και μου προτείνει να είμαι τον χειμώνα με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Μου έδωσε μεγάλη χαρά και όντας πιτσιρίκα, τρελάθηκα, δεν το πολύ σκέφτηκα και έκλεισα τη συμφωνία.

Πήγα λοιπόν και ενημέρωσα τον επιχειρηματία που συνεργαζόμουν ήδη και δεν μπορώ να σου περιγράψω τι έγινε. Ήθελα να σταματήσω το τραγούδι. Το βρίσιμο που μου έριξε και εκείνος αλλά και ο μαέστρος τότε, είναι αδιανόητο. Με τα πιο χυδαία λόγια που μπορεί να βρίσει κάποιος. Ναι, έκανα λάθος, αλλά είπαμε… Ούτε συγγνώμες άκουγαν, τίποτα! Επιχειρηματίας και μαέστρος είχαν φτάσει στο σημείο να με απειλήσουν ότι μπορεί να πάθω κάποιο ατύχημα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά είχα πάθει μεγάλο ψυχολογικό σοκ. Σαφώς δεν ξανά έκανα το ίδιο λάθος, ούτε βίωσα ανάλογα περιστατικά.

Πηγή: espressonews.gr