Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Με αφορμή την απαγόρευση των πανηγυριών έως τις 30 Ιουλίου, η αοιδός δημοτικών τραγουδιών, Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην ΕΡΤ εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για την απόφαση αυτή δηλώνοντας πως το πρόβλημα είναι πλέον βιοποριστικό. 

«Η απόφαση αυτή φέρνει τα πάνω κάτω. Είχαμε μείνει 5 μήνες χωρίς δουλειά, πήραμε 4 δουλειές και ξαφνικά μας ξανακλείνουν. Το πρόβλημα είναι πλέον οικονομικό. Πίσω από εμάς είναι άλλες 100 οικογένειες»

«Όποιος πει ότι δεν φοβάται, θα πει ψέματα. Όμως μου κακοφαίνεται γιατί κρατήσαμε τα μέτρα και ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη του από απόσταση» πρόσθεσε.

Όσο αναφορά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από το πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στην Έυβοια δικαιολόγησε την στάση του κόσμου λέγοντας:

«Στο πανηγύρι πας για να διασκεδάσεις οπότε μπορεί να ξέφυγε για λίγη ώρα»

Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως επειδή το πρόβλημα είναι οικονομικό και αφορά όλο το επιτελείο το οποίο εργάζεται γι αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις, ζητάει από την κυβέρνηση να αυξήσει τα μέτρα ελέγχου περιορίζοντας τα άτομα τα οποία θα παρευρίσκονται στο πανηγύρι, ειδάλλως θα χρειαστούν οικονομική ενίσχυση.

«Πλέον είμαστε στη φάση του ποιος θα μας στηρίξει»

Πηγή: espressonews.gr