«Τύραννοι! Επαίσχυντοι! Κατάπτυστοι!» Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή την υπόθεση του γηροκομείου-κολαστήριο στα Χανιά, που ερευνάται από τις Αρχές.

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης ότι ανήμποροι ηλικιωμένοι κακοποιούνταν και πέθαιναν υπό άθλιες συνθήκες και μέσα από μια ανάρτησή της στα social media επιτέθηκε με σκληρά λόγια στους υπευθύνους, ενώ έκανε έκκληση σε όσους έχουν σε γηροκομεία τους γονείς τους να ελέγχουν τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται!

«Ούτε να φανταστώ δεν αντέχω την εικόνα ανήμπορων ηλικιωμένων να βασανίζονται απάνθρωπα από προσωπικό και διοίκηση του γηροκομείου! Αυτοί οι τύραννοι, οι επαίσχυντοι και κατάπτυστοι!

Οι 68 ταλαιπωρημένοι “γέροντες και γερόντισσες” που πέθαναν, σ’ αυτό το γηροκομείο, βιώνοντας φόβο, πόνο, εκμετάλλευση, απανθρωπιά, πληρώνοντας κιόλας, έφυγαν από τη ζωή παραπονεμένοι και απροστάτευτοι, παίρνοντας όλα τα φρικτά και ανείπωτα μυστικά μαζί τους, τα οποία τώρα που επιτελούς άνοιξαν στόματα και αποκαλύπτονται στο φως της αλήθειας, ειλικρινά με θλίβουν με τρομάζουν αλλά και με θυμώνουν αφάνταστα!» έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Σε τι κόσμο ζούμε. Πώς γίναμε έτσι! Πόση αδιαφορία! Ανευθυνότητα! Ελλειψη συμπόνιας, αγάπης, τρυφερότητας, ρε φίλε, ευγνωμοσύνης. Τίποτα! Ούτε ένα ψίχουλο φροντίδας για όσους δεν τους “κρατάνε όρθιους πια τα κουρασμένα πόδια τους”; Οι καρδιές δεν γερνάνε, ρε παιδιά! Οι καλοί άνθρωποι, επίσης, δεν “σκοτώνουν ούτε εγκαταλείπουν τ’ άλογα όταν γερνάνε”! Αντιθέτως εξακολουθούν να τ’ αγαπάνε και φροντίζουν με την ίδια θερμή και τα γλυκαίνουν προφέροντάς τους ακόμα ένα κυβάκι ζάχαρης! Ετσι γιατί το αξίζουν! Ετσι γιατί δεν ξεχνάνε την αφοσίωση και προσφορά τους σε πολλές εκφάνσεις της ζωής» συνέχισε η Ρούλα Κορομηλά.

«Οσους σεβόμαστε και αγαπάμε, έστω κι αν η ζωή περιέργως απαιτεί να τους αφήσετε μακριά σας, ας ασκείτε τουλάχιστον ενδελεχή έλεγχο στα χέρια αυτών που “εμπιστεύεστε” τις ζωές των ηλικιωμένων αν είναι ζεστά και “καθαρά”! Αν διαπιστώσετε πως είναι “βρώμικα”, πράξτε τα δέοντα. Τιμωρία και δικαιοσύνη. Κατακραυγή!» σημείωσε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Πηγή: espressonews.gr