Όπως σας είχαμε γράψει ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση Παντελίδη με τις συνεπιβάτες του να ζητούν αποζημιώσεις. Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει και βγαίνοντας μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Η κόρη μου ήταν ένα μάτσο κόκκαλα και σωληνάκια», είπε αρχικά η Αναστασία Κοντολέων.

Με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να μεταφέρει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όσα κατάθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη. «Δεν είχαν καμία σχέση και δεν συμμετείχαν στο κομμάτι της χαρτοπαιξίας και μάλιστα, επειδή τις θεωρούσαν γρουσουζιά τους είπαν να πάνε και λίγο πιο πέρα. Είπε ότι αν καταλάβαινε πόση ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, της έχει πει η Μίνα Αρναούτη, ότι ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης, άρχισε να τρέχει για αυτό και έβαλε τη ζώνη της στο πίσω κάθισμα ενώ στην αρχή δεν φόραγε και μάλιστα η μητέρα της Μίνας Αρναούτη είπε, ότι η κόρη της έχει σοβαρή φοβία με τα αυτοκίνητα, με την ταχύτητα, καθώς έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε και ένα πολύ άσχημο περιστατικό με μια φίλη της. Μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση μέσα στον Ευαγγελισμό, τη στιγμή που της έφεραν μια τηλεόραση στο δωμάτιο και είδε όσα συνέβαιναν στις εκπομπές, ξεκίνησε να έχει εφιάλτες και ψυχοσωματικά επεισόδια».

Η ίδια βγαίνοντας από τις δικαστικές αίθουσες δήλωσε: «Σήμερα κατέθεσα την αλήθεια και περιμένω να δικαιωθεί μετά από τόση σπίλωση που έχει υποστεί. Η αλήθεια είναι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Η υπόθεση σε ότι έχει να κάνει με το ποιος ήταν ο οδηγός έχει κλείσει. Δε θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη μου».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr