Η Ντόρα Δούμα σκόρπισε την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη στη θάλασσα στο Κερατσίνι όπως της το είχε ζητήσει εκείνη όσο ζούσε.

λπλπ

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς νιώθει μετά το χαμό της φίλης της ενώ τα έβαλε και με κάποιους που βγαίνουν και λένε διάφορα για την κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη πριν φύγει από τη ζωή.

βββββββββ

«Δεν έκανα τίποτα από δική μου επιλογή, ότι έχω κάνει ήταν από επιθυμία της Μάρθας. Χρόνια φίλες, χρόνια μέναμε μαζί, συζητούσαμε τα πάντα. Ήθελε να καεί και να σκορπιστεί στο Κερατσίνι. Εκεί μεγάλωσε και δεν το ξεχνούσε η Μάρθα, την αγαπούσε τη γειτονιά της. Είχε κινητικά προβλήματα μετά τις δύο επεμβάσεις, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Στο τηλέφωνο μιλούσε μια χαρά».

201912051050110.2133 MARTHA KARAGIANI NTORA NTOYMA 4122019Όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν περίμενε πως η Μάρθα Καραγιάννη θα έφευγε καθώς πέρα από τα κινητικά προβλήματα ήταν μια χαρά. «Είχε κινητικά προβλήματα μετά τις δύο επεμβάσεις, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε μια χαρά».

201605071641440.4871 PAPOYTSI VALARIS KARAGIANI DOYMA 06052016 Όταν ρωτήθηκε αν η αείμνηστη ηθοποιός είχε επικοινωνία με το περιβάλλον και ήταν σε θέση να αντιλαμβάνεται γιατί ακούστηκαν διάφορα εκείνη ξέσπασε. «Στο σπίτι το δικό μου δεν είχε έρθει κανείς από αυτούς που λένε ότι λένε, ο καθένας μπορεί να λέει  ό,τι τρέλα θέλει. Είχε έρθει κανείς από αυτούς στο σπίτι μου; Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους αυτούς ανθρώπους».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr