Το Survivor ξεκίνησε με τους μαχητές να κερδίζουν την πρώτη δοκιμασία στον στίβο μάχης εξασφαλίζοντας έτσι το πρώτο τους έπαθλο που ήταν αρκετό νερό και ρύζι. Οι διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους έχοντας μόνο τις βασικές τους προμήθειες. Στην συνέχεια στην παραλία των διασήμων επικράτησε ένταση για το πως θα μαγειρέψουν το λίγο ρύζι που είχαν, με τον Περικλή Κονδυλάτο και την Άννα Μαρία Βέλλη να έρχονται σε αντιπαράθεση για το αν θα βάλουν στο φαγητό τους ένα καβούρι για να τους προσφέρει επιπλέον γεύση ή όχι.

«Ο Περικλής έφερε ένα hermit crab, είναι ένα μικρό καβουράκι, το οποίο δεν θα έδινε καμία γεύση στο ρύζι. Αν είναι να σκοτώσουμε ένα ζωντανό οργανισμό να το κάνουμε και να έχει ένα νόημα» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Κάποια κοπέλα εξέφρασε πολύ χαζά κατά τη γνώμη μου ότι δεν πρέπει να το φάμε για περιβαλλοντικούς λόγους. Αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Οι γυναίκες λειτουργούν πιο συναισθηματικά από τους άνδρες και η κρίση τους θολώνει, τουλάχιστον σε κάποιες. Και δεν το λέω σεξιστικά», ανέφερε στη συνέχεια στη συνέντευξη του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγή: espressonews.gr