Ο Νίκος Μουτσινάς είναι υποστηρικτής της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και πολλές φορές έχει εκφράσει την άποψή του για τα θέματα της διαφορετικότητας.

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, η οποία έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας της Τρασφοβίας και της Ιντερφοβίας, πολλοί Έλληνες celebrities πήραν θέση μέσα από τα social media, καταδικάζοντας κάθε είδους ομοφοβική συμπεριφορά.

Ανάμεσά τους, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instagram ένα story μέσα από το οποίο έλεγε με τον δικό του τρόπο ότι πρέπει να καταργηθούν αυτού του είδους οι φοβίες.

«Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε περισσότερα από 450 είδη έμβιων όντων. Η ομοφοβία μόνο σε ένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη δημοσίευσή του απάντησε ένας ακόλουθός του, με το εξής μήνυμα: «Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ».

Το μήνυμα αυτό έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει δημόσια με ένα βίντεο στο οποίο ξεκαθαρίζει την θέση του, δίνοντας την δική του αποστομωτική απάντηση σε όσους έχουν τέτοιου είδους απόψεις.

«Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι, το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο άλλος, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ότι θέλει.

Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι έτσι και ο καθένας να νιώσει όπως θέλει για όποιον θέλει», τόνισε.

Πηγή: espressonews.gr