Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της Οθωνα Παπαδόπουλου σχετικά με τα ανατριχιαστικά μηνύματα που αντάλλασσε με τον εν διστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, πριν και μετά τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας, τα οποία ήρθαν στο φως πριν από λίγες ημέρες.

«Σύμφωνα με την εντολέα μου, αυτό έχει ειπωθεί στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της» είπε ο δικηγόρος της 33χρονης, σχολιάζοντας το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης και έγραφε: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;».

ρουλα 1

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα, παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας, που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι» εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της με το μήνυμα περί απώλειας».IMG 7684

Μάλιστα, ο δικηγόρος της 33χρονης τόνισε πως, λόγω της θέσης του στην υπόθεση, δεν του επιτρέπεται να έχει αμφιβολίες. «Η εντολέας μου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στον σύζυγο, μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις. Από αυτό μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα έκανε αυτό στο παιδί της υπάρχει απόσταση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος και κατέληξε: «Τα πορίσματα που περιμένουμε για τα δύο άλλα παιδιά συνιστούν επιστημονικό έργο που συντάσσεται υπό ασφυκτική πίεση της κοινής γνώμης. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…»

σελ 8 9 φ2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΘΩΝΑΣ

Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς δημιούργησε ερωτήματα με το μήνυμά του. «Ο Μάνος ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ατάκα αφορούσε την απόπειρα αυτοκτονίας που απειλούσε ότι θα κάνει η Ρούλα και όχι τις απώλειες των κοριτσιών» διευκρίνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός, που επικοινώνησε με τον 30χρονο.patra a Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε ότι στον τελευταίο μεγάλο καβγά που είχε με τη Ρούλα είχε ήδη «φύγει» η Ιριδα, και φοβόταν ότι θα είχαν και δεύτερη απώλεια σε περίπτωση που η Πισπιρίγκου έκανε πράξη την απειλή της και αυτοκτονούσε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr