Την πόρτα του σπιτιού της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega άνοιξε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία αναφέρθηκε στα μουσικά της ακόσματα, τις «Roomies», τις καταγγλίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την Σοφία Μπεκατώρου.

«Το ηπειρώτικο είναι το heavy metal της Ελλάδας» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη αναφερόμενη στα μουσικά της ακούσματα.

Μιλώντας για την ανανεωμένη της εμφάνιση, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε πως έχει χάσει 18 κιλά.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία πρόσφατα χώρισε από τον επί σειρά ετών σύντροφο της, ανέφερε πως είναι οικογένεια μετά από τόσα χρόνια σχέσης και πως οι δυο τους κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Για τη συμμετοχή της ως single στις «Roomies» η Κατερίνα Ζαρίφη είπε πως: «Τρεις γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν άψογα, είναι ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με την Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου»,

Αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια, δήλωσε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια σειρά, αλλά και σε μια βραδινή εκπομπή.

«Ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη σχολιάζοντας τις καταγγελίες που «χτυπούν» τον καλλιτεχνικό χώρο και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα, υπάρχει και ο χώρος της τηλεόρασης που αν ανοίξει ο ασκός… Θαύμασα το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα και είπα επιτέλους! Σιχαίνομαι το να έχεις εξουσία και να τη χρησιμοποιείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κάνεις καλό και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης. Να έρθει η κάθαρση. Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση. Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα».

Πηγή: patrastimes.gr