Η Ζωή Παπαδοπούλου τη περασμένη εβδομάδα συγκίνησε με την εξομολόγησή της περί διακοπή κύησης που αναγκάστηκε να κάνει και ήταν η δεύτερη μέσα σε ένα χρόνο.

Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της αλλά όπως είπαν δεν το βάζουν κάτω. «Το έγραψα πολύ αυθόρμητα. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω στο μυαλό μου και κάπως συνδέθηκαν πολλές γυναίκες μαζί μου αλλά και οι σύζυγοι. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και έχω εκπλαγεί.

Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Η ερώτηση όταν αποτυγχάνει μια εγκυμοσύνη πάει αυτόματα στη γυναίκα “γιατί; τι έγινε;”. Με τον άντρα μου τον ευγνωμονώ, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα υποστηρικτικό πλαίσιο. Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. Όμως ήταν δίπλα μου ο Θοδωρής και πήρα δύναμη. Εγώ ένιωθα ότι έχω αποτύχει αλλά μόλις είδα το βλέμμα του είπα “προχωράμε, όλα καλά”. Γιατί όχι και σε μένα, συμβαίνει και σε όλες. Επειδή έχει συμβεί φυσικά οπότε γιατί να μη συμβεί φυσικά και η εγκυμοσύνη».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr