Αρχική Δυτική Ελλάδα Αχαϊα: Εναντιώνονται στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού οι αστυνομικοί

Αχαϊα: Εναντιώνονται στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού οι αστυνομικοί

0
Αχαϊα: Εναντιώνονται στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού οι αστυνομικοί

Αποφασισμένοι να εναντιωθούν στο μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού εμφανίζονται οι αστυνομικοί υπάλληλοι της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν για την καταγραφή των εμβολιασμένων  ένα σημαντικό ποσοστό των αστυνομικών δεν έχει προχωρήσει στον εμβολιασμό του, αποτελώντας όμως τη μειοψηφία.

Πιο συγκεκριμένα το 70% των αστυνομικών υπαλλήλων που υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα της ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει το εμβόλιο του, όμως το 30% δεν το έχει κάνει. Ο αριθμός δεν είναι μικρός.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αντιστοιχεί κοντά στους 300 υπαλλήλους από τους 1.000 που έχει στο σύνολο της ως προσωπικό η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας.

Σύμφωνα με τους κυβερνώντες η επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικότητας είναι πάντα ανοικτή και ένας από τους επαγγελματικούς χώρους που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας αυτής είναι η αστυνομία.

Ωστόσο, οι 300 αυτοί αστυνομικοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν μπροστά στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού που ενδέχεται να αποφασίσει η κυβέρνηση.

Το όλο ζήτημα αποτελεί το κύριο θέμα στις συζητήσεις των αστυνομικών από τη στιγμή που οι προθέσεις της κυβέρνησης δείχνουν να είναι ξεκάθαρες.

Πηγή: patrastimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here