Σε αναμμένα κάρβουνα θα κάθεται η Φαίη Σκορδά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Στους διαδρόμους του Σκάι ακούγεται έντονα ότι θα της ζητηθεί να μετακινηθεί από την ώρα προβολής της και από τις 10 το πρωί να πάει στις 12 το μεσημέρι!

skorda 1

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ραντεβού της Φαίης με τη διοίκηση του Σκάι και θα τεθεί επί τάπητος η πορεία του «Πρωινού μας» τη νέα σεζόν.

202106241252300.8525 FEI SKORDA 2362021

Πάντως πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου, που πυκνώνουν τα τελευταία 24ωρα, αναφέρουν πως στη Φαίη Σκορδά θα ζητηθεί η μετακίνησή της στο δίωρο 12.00-14.00, με παράλληλη επιστροφή των «Αταίριαστων» στη ζώνη 10.00-12.00. Βασικά ο Σκάι επιθυμεί την ίδια δομή που είχε το πρόγραμμά του πριν από την έλευση της Σκορδά στο κανάλι. Ενα πρόγραμμα που είχε γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία.

skorda 1

Τα δύο επιχειρήματα που θα παραταχθούν από την πλευρά του καναλιού είναι η επιθυμία της ιδιοκτησίας του σταθμού για αδιάκοπη ροή ενημέρωσης από τις 5 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι. Να τονίσουμε, όμως, ότι η όποια αλλαγή θα πρέπει να βρει σύμφωνη τη Φαίη Σκορδά, αν και λέγεται ότι θα πιεστεί από πολύ υψηλά για να ενδώσει. Κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια έχει πολύ συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό της όσον αφορά τις ώρες έναρξης και λήξης της εκπομπής της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr