Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τον λόγο που εγκατέλειψε την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο πριν την προγραμματισμένη εμφάνισή της αλλά λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

6847 VOODOO PASXALIDOY 06082017

Η παρουσιάστρια είχε προγραμματίσει ήδη την επίσκεψη της στην Τσολάκη και επειδή η εκπομπή της Χρηστίδου καθυστερούσε να την βγάλει στον αέρα, η ίδια προτίμησε να μην χάσει άλλο χρόνο και να αναχωρήσει για το πλατό της εκπομπής «Open Weekend».

3622 ALEXANDRA PASXALIDOY 922018

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί.

Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις. Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα! Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr