Θρίαμβος στο τηλεπαζάρι των Καννών για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+ «Στα 4» με τη νικήτρια της ζωής και αθλήτρια Γεωργία Καλτσή (και συμπρωταγωνιστές τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δήμητρα Ματσούκα, Εριέττα Μανούρη, Απόστολο Γκλέτσο), μια και η πρωτότυπη κωμική σειρά, σε παραγωγή των ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS, γίνεται η μοναδική ελληνική παραγωγή που παρουσιάστηκε στο The Wit Fresh TV Fiction!

kaltsi

Το σίριαλ «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, επιλέχθηκε και παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Palais Τheater Debussy, στο πλαίσιο του ετήσιου τηλεπαζαριού των Καννών MIPTV, της μεγαλύτερης παγκόσμιας διοργάνωσης για την τηλεοπτική αγορά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Κάννες. Εκεί που πωλούνται και αγοράζονται από όλα τα κανάλια του κόσμου σειρές-διαμάντια σε τιμές που πιάνουν ταβάνι.

Η ελληνική παραγωγή ξεχώρισε για τον κωμικό χαρακτήρα της και την αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τη ζωή της «Στέλλας», μιας νεαρής γυναίκας με αναπηρία, την οποία υποδύεται η Γεωργία Καλτσή, που είναι και αυτή ανάπηρη έπειτα από τροχαίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά παρουσιάστηκε μαζί με νέες παραγωγές σημαντικών εταιριών διανομής περιεχομένου, όπως η Paramount, η Banijay και η Beta Films.

kaltsi20502

Η σειρά «Στα 4» αφηγείται τη ζωή της Στέλλας, η οποία ύστερα από ένα ατύχημα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος των αθηναϊκών πεζοδρομίων και του Ελληνικού Δημοσίου, τα ψευτολυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της, με τους οποίους αναγκάστηκε να μείνει ξανά έπειτα από χρόνια. Ωσπου μια νύχτα, αγανακτισμένη, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα (περίπου)… να ζήσει ανεξάρτητη.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα βρει βοηθό, θα ξαναφορέσει τα αγαπημένα της τακούνια, θα γκομενίσει, θα γίνει viral, θα αλλάξει σπίτι, θα γνωρίσει κι άλλους ανάπηρους ανθρώπους, θα απελπιστεί πού και πού και, τελικά, θα χτίσει τη ζωή της από την αρχή.

Πηγή: espressonews.gr