Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Απασφάλισε η σύζυγος του Καραϊβάζ: «Τον πήρε ο υπουργός και του έλεγε ότι θα πει στον καναλάρχη να τον απολύσει»

Απασφάλισε η σύζυγος του Καραϊβάζ: «Τον πήρε ο υπουργός και του έλεγε ότι θα πει στον καναλάρχη να τον απολύσει»

0
Απασφάλισε η σύζυγος του Καραϊβάζ: «Τον πήρε ο υπουργός και του έλεγε ότι θα πει στον καναλάρχη να τον απολύσει»

Η σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα απασφάλισε σε συνέντευξή της.

statha karaivaz d

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ ρωτήθηκε αν πιστεύει πως τα ρεπορτάζ του συζύγου της ενοχλούσαν κάποιους. «Σίγουρα ενοχλούσαν όσα έγραφε. Είχε πηγές από όλους τους χώρους, το γνώριζαν όλοι. Ό,τι έλεγε και έγραφε έπρεπε να τα διασταυρώσει πριν πολλές φορές.

karaivaz copy 1 1

«Έπαιρναν τα τηλέφωνα φωτιά» λέγαμε γελώντας με τον Δημήτρη μας. Όταν μάθαινε για κάποιον αργυρώνητο αστυνομικό ή ότι ήταν περίεργα αναμεμειγμένος, γινόταν έξαλλος. Δεν χαριζόταν σε κανέναν, αυτό ήταν που φοβούνταν στον Γιώργο. Υπήρξε αξιωματικός που ενώ ήταν πολλά χρόνια «φίλοι», όταν έμαθε ότι ήταν μπλεγμένος, έγινε άσπονδος εχθρός του, παρόλο που είχε ανέβει πολύ σε αξίωμα.

statha karaivaz

Ποτέ δεν δείλιασε να τα βάλει με οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως του αξιώματος που κατείχε και αψηφώντας τις συνέπειες που θα είχε για τον ίδιο. Αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενά του. Προφανώς δεν υπολόγισε ότι υπήρχε άνθρωπος που θα ζητούσε να σωπάσει η πένα του για πάντα.202204091533350.IMG 7775

Θα σας πω ένα περιστατικό που είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν. Κυριακή μεσημέρι τον είχε πάρει τηλέφωνο ένας υπουργός και του έλεγε ότι αν επιμείνει στη θέση του, θα μιλήσει με τον καναλάρχη προκειμένου να απολυθεί ο Γιώργος. Το αυτοκίνητο είχε ανοιχτή ακρόαση και ήμασταν μαζί με το παιδί μας, που ταράχτηκε και μετά τον ρωτούσε: “Μπαμπά, θα χάσεις τη δουλειά σου;”. Ο Γιώργος απάντησε ήρεμα στον Δημήτρη: “Μη φοβάσαι, αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα”. Σε λίγο διάστημα ο εν λόγω υπουργός τού είπε: “Βρε Γιώργο, είχες δίκιο για αυτόν” για τον οποίο και μάλωναν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here