Σκόνη και θρύψαλα η συνεργασία Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού. Παρά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, δεν θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν!

sakis rouvas

Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τις MΕΛΙsses, όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day». «Με πήρε αγαπημένη μου φίλη στο διάλειμμα της εκπομπής και μου είπε “επειδή ανακοίνωσες ότι ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro, θέλω να σου πω ότι έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο ο Σάκης Ρουβάς θα είναι με τις ΜΕΛΙsses στο Εναστρον”».

argiros

Τι συνέβη, λοιπόν;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είχε υπογράψει μέχρι χθες τη συμφωνία και έτσι ο Σάκης Ρουβάς έδωσε τα χέρια με τις ΜΕΛΙsses για να είναι στο Εναστρον, εκεί όπου ήταν πέρυσι οι ΜΕΛΙsses με τη Δέσποινα Βανδή. Οι φήμες θέλουν να ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, που θα αρχίσει τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί το Πάσχα.

vandi 1

O Κωνσταντίνος Αργυρός θα παραμείνει βασικός πρωταγωνιστής στο Τeatro και ψήνεται άλλη συμφωνία με άλλον καλλιτέχνη όπως λέγεται… Οι δύο άνδρες δεν θα συναντηθούν ούτε στο τηλεοπτικό πλατό του «Voice», αφού το μουσικό σόου δεν θα γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Σκάι.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr