Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Με το μαχαίρι στο λαιμό έγραψα το σενάριο…»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Με το μαχαίρι στο λαιμό έγραψα το σενάριο…»

0
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Με το μαχαίρι στο λαιμό έγραψα το σενάριο…»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του και στην αμφισβήτηση που δέχτηκε από τα κανάλια.

«Από τα κανάλια στην αρχή φυσικά είχα και αμφισβήτηση και άρνηση και “εσύ από που και ως που θα κάνεις δική σου δουλειά”. Δεν με επηρέασαν όμως. Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρονών και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο και θες να τον κατακτήσεις. Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά.

rtrtrt

Σήμερα λόγω και ηλικίας σε κάποια πράγματα νομίζω, όπως σε όλους μέσα μας, ένα κομμάτι έχει ωριμάσει και ένα κομμάτι έχει ηρεμήσει. Ένα κομμάτι μας έχει, όχι κατασταλάξει, συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και είσαι πιο ήσυχος με αυτό. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους Φρουρούς της Αχαϊας αν και οι Απαράδεκτοι προβλήθηκαν πρώτοι! Σαν γυρίσματα δηλαδή έκανα ήδη έναν χρόνο στους Φρουρούς της Αχαϊας απλά ζήτησαν στους Απαράδεκτους έναν πιτσιρικά από το διπλανό πλατό».

erreererer

Και πρόσθεσε: «Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως ναι μεν λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα.

errereΜπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη «διαμάχη» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπήρχαν κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια». 

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here