Συνεχίζεται η κόντρα του Βαλάντη με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, τον ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Γιώργο Λάγιο.

7724 KATIA TARAMPANKO GIORGOS LAGIOS 2222020

Όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος μιλώντας στο «Open Weekend», έλαβε και δεύτερο εξώδικο από τον γνωστό τραγουδιστή, για τον οποίο είχε τοποθετηθεί δημόσια την περίοδο που εκείνος ήταν στο «Survivor», σχολιάζοντας τον «μεγάλο θυμό του», κάνοντας λόγο για «λεκτική βία» και συνιστώντας «να του παρασχεθεί επαγγελματική βοήθεια».

8911 VALANTIS 1312019

Ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε, μάλιστα, πως στο δεύτερο εξώδικο που του έστειλε ο Βαλάντης τού έγραψε και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να του ζητήσει συγνώμη. «Δηλαδή “ζητώ δημόσια συγγνώμη στον κύριο Βαλάντη…” έκανε τη διατύπωση, έγραψε μια σελίδα. Είχε πολύ ενδιαφέρον. Το δεύτερο εξώδικο ήταν απλώς μια υπενθύμιση, ότι “επειδή δεν έχεις απαντήσει, θα ήθελα να απαντήσεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη”…7650 KATIA TARAMPANKO GIORGOS LAGIOS 2222020

Και έκανε tag και “Βόρεια Κορέα” νομίζω» ανέφερε με χιούμορ ο Γιώργος Λάγιος, συμπληρώνοντας ότι δεν τον πρόσβαλε και ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι που δεν θεωρεί ότι έχει λογική.

6287 VALANTIS 7122018«Φαντάζομαι ότι θα πάμε στο δικαστήριο, περιμένω την αγωγή και τη μήνυση για να πάμε να απασχολήσουμε το δικαστήριο για έναν πάρα πολύ “σοβαρό” λόγο» τόνισε ειρωνικά.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr