Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στο διάλειμμα της δίκης.

2896 DIMITRIS MILONAS PETROS FILIPIDIS XRISOYLA DIAVATI NIKITAS TSAKIROGLOY 1292018

Η μάρτυρας που συνέχισε την κατάθεσή της και είναι συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη υποστήριξε πως απολύθηκε από εκπομπή επειδή θα ήταν μάρτυρας υπεράσπισης.

20220401084416 1D8A9378

«Απολύθηκε και μάλιστα η καταγγελίας της σύμβασης εργασίας υπάρχει και θα την καταθέσουμε στο δικαστήριο από τη. Απολύθηκε  από τον εργοδότη της είναι μια εταιρεία παραγωγής της ΕΡΤ δεν ξέρω ποιο είναι το όνομά της και να το ήξερα δεν είναι σωστό να το πω δημόσια. Πάντως ο λόγος που απολύθηκε είναι ότι είναι γνωστή, φίλοι και συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Στο «σφυρί» και το σπίτι στο Σοφικό Κορινθίας

filippidis ninou53

Φανταστείτε ότι εν έτη 2022 να χάνει κάποιος τη δουλειά του επειδή είναι μάρτυρας σε μια δίκη αυτό πιστεύω ότι δεν ταιριάζει σε ένα κράτος δικαίου, δεν ταιριάζει σε μια δημοκρατική πολιτεία. Μίλησα και με τον πρόεδρο της ΕΡΤ και μου είπε πως πρόκειται για εταιρία παραγωγής και ποτέ μα ποτέ δεν θα απέλυαν στην ΕΡΤ έναν υπάλληλο επειδή θα καταθέσει σε μια δίκη».

filippidis1078

Ακούστηκε πως πριν χρόνια η συνεργάτιδά του τον είχε καταγγείλει για κακή συμπεριφορά απένατί της. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του;

«Είναι τώρα 17 χρόνια πίσω, ίσως να πάμε και 30 – 40 χρόνια πίσω όταν όπως επίσης σαν μωρό που μπορεί να το είχε καταγγείλει μια συμμαθήτρια στο δημοτικό. Σας λέω λοιπόν τον διέψευσε τον κύριο Μίντζια η μάρτυρας, η συνεργάτιδα του κυρίου Πέτρου Φιλιππίδη και έχουμε την ίδια και λέει δεν συνέβη ποτέ αυτό το περιστατικό ουδέποτε τον κατήγγειλε. Εάν υπήρχε μια καταγγελία θα υπήρχε ένα μήνυμα, ένα κείμενο και είμαστε σε μια δίκη που δεν υπάρχει ένα γραπτό μήνυμα που να λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι βιαστής ή έκανε απόπειρα βιασμού ή οτιδήποτε. Όλοι μιλάνε ότι έκανε απιστίες και εγώ λέω σε μας όλοι που είμαστε άμεμπτοι ότι ο ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr