Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ευφημία Καλογιάννη: «Αν προκύψει θέμα δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος»

Ευφημία Καλογιάννη: «Αν προκύψει θέμα δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος»

0
Ευφημία Καλογιάννη: «Αν προκύψει θέμα δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος»

Η Ευφημία Καλογιάννη και ο τηλεοπτικός της παρτενέρ στην πετυχημένη σειρά «Σασμός», Δημήτρης Μαμιός, έδωσαν μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!». Οι δημοφιλείς ηθοποιοί μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή της καριέρας τους.

euthimia kalogianni

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία σας μέχρι τώρα;

Δ.Μ.: Στις πρώτες μου δουλειές ήμουν σχεδόν απλήρωτος. Μάλιστα, σε μια δουλειά δεν με είχαν πληρώσει ούτε για να πάρω ένα μπουκάλι νερό. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου για την κουταμάρα που έκανα τότε. Θα έπρεπε να μην το επέτρεπα να συμβεί.

dimitris mamios

Ε.Κ.: Μου έχουν συμβεί και εμένα αυτά. Και να μείνω απλήρωτη και άσχημες συμπεριφορές τόσο προς εμένα όσο και σε άλλους όταν ήμουν παρούσα.

euthimia kalogianni1

Πως το αντιμετώπισες; 

Ε.Κ.: Δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος αν προκύψει θέμα. Με υπερασπίζομαι. Λειτουργώ ενστικτωδώς. Δεν είναι ελιτίστικο. Ή αντιδράς ή δεν αντιδράς στα πράγματα. Είναι στάση ζωής. Για παράδειγμα, αν ένας εργοδότης τραμπουκήσει μια σερβιτόρα και είμαι παρούσα, θα πάρω θέση.

euthimia kalogianni2

Θα ζητήσεις τον λόγο;

Ε.Κ.: Εξαρτάται. Θα είμαι αλέρτ. Θα μιλήσω ή θα αφουγκραστώ την κατάσταση για να μιλήσω αργότερα ή θα πιάσω την κοπέλα και θα της πω «είσαι καλά; Χρειάζεσαι κάτι;». Αυτό συμβαίνει γιατί με νοιάζει. Με ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μου. Και τώρα που μιλάω μαζί σου, αν ακούσω κάποιον να βάζει τις φωνές, θα ρωτήσω «τι συμβαίνει; Έγινε κάτι;».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here