«Πρόβα Πρωτοχρονιάς» με τον καλύτερο κόουτς για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης έκανε πρόβα στο δημαρχείο εν όψει της παράστασης «Με επίσημο ένδυμα», που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Προχθές το βράδυ λοιπόν, που ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έμεινε ως συνήθως μέχρι αργά στο γραφείο, αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα μικρό κομμάτι της πρόβας του Μουζουράκη, παίρνοντας μια πρώτη γεύση όσων θα ζήσει το κοινό στο εορταστικό σόου που προετοιμάζεται για τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. «Κι όταν δεν ξέρω τι να κάνω, πού να πάω, γυρνώ τα μάτια και στα μάτια σε κοιτάω» τραγουδούσε ο Πάνος, όταν ο δήμαρχος διέκοψε την πρόβα του.

Η βραδιά «Με επίσημο ένδυμα», στο πλαίσιο της οποίας ο ταλαντούχος δημιουργός και ερμηνευτής Πάνος Μουζουράκης συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. «Πρόβα με τον Πάνο Μουζουράκη, που εκτός από ωραία φωνή έχει και χιούμορ», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο, που του ζήτησε να τραγουδήσει μα-
ζί του έστω μια νότα, αλλά ο δήμαρχος δεν ενέδωσε στη μουσική πρόκληση! Αλλωστε ο Ζέρβας δεν ενδιαφέρεται για το «The Voice»…

Προτιμά, όπως δήλωσε, να φορέσει επίσημο ένδυμα, όπως είναι ο τίτλος της μουσικής συναυλίας, και να παρακολουθήσει τον Πάνο Μουζουράκη από τις πρώτες «προνομιούχες» θέσεις του Μεγάρου Μουσικής.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr